Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ik voel me goed energiespray

29.99
+

Een energetisch 'warm bad' voor elke situatie. Wanneer je diep moet zuchten, wanneer je in chaos verstrikt bent geraakt en je jezelf terug wilt vinden, wanneer je je met jezelf en in je lichaam goed wilt voelen. Deze energiespray is ook goed te gebruiken wanneer je je juist erg op je gemak voelt in je omgeven en dit gevoel vast wilt houden, zodat deze situatie heel normaal wordt.

Met de energieën van: Aarde, Boom, Lao Tse, Maria, Scheppingsstraal groen, roze, wit, Toermalijn, zwart, groen, roze.

Ingrediënten: Aqua/Ethanol.

Gebruik: meerdere malen per dag 1 of meerder keren sprayen op het lichaam, bijvoorbeeld op de binnenzijde van de polsen, hals of op de plek van je klachten. De spray hoeft niet direct op de huid aangebracht te worden, maar kan ook op de kleding aangebracht worden, in de aura of de energiecentra in de mondholte. Geadviseerd wordt om de spray minimaal 3 weken te gebruiken. Ook te gebruiken als toevoeging aan badwater, massageolie of bijvoorbeeld douchegel en bodylotion.

30 ml