Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Roze Straal van de Elohim olie

36.00
2039
+

Minimale hoeveelheid voor "Roze Straal van de Elohim olie" is 1.

Roze Straal van de Elohim * Liefde

Werking:
  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Zich geborgen voelen
  • Sympathie, opmerkzaamheid en begrip ontplooien
  • Genade

De roze straal van de Elohim belichaamt de kracht van de onvoorwaardelijke liefde. Hiermee kunnen we de liefde terugvinden, zowel de liefde voor onszelf als ook de liefde voor andere mensen, andere wezens en het milieu. We begrijpen wat liefde werkelijk betekent. Deze kracht toont ook, door welke blokkades en kwetsingen en met welke stappen en gedragspatronen wij onszelf van de liefde afscheiden. We herkennen dat de liefde ons altijd omgeeft en het aan ons is deze aan te nemen. Zo vervaren wij troost en vergeving en zijn we ook in staat, ons zelf te vergeven. Deze kracht versterkt het zelfbeeld en de zelfacceptatie.

De roze straal van de Elohim ondersteunt ons ook bij de Goddelijke wil te laten prevaleren boven onze eigen wil, uiteindelijk de eigen wil met de Goddelijke wil in overeenstemming te brengen en dan vanuit de kracht van de wil effectief te handelen. De roze straal bevat ook de kracht van de vergeving, de genade en de vrijheid. Samen met de zilveren straal van genade lost zij diepzittende schuldgevoelens en karma op. Bij sommige gebruikers kwamen herinneringen aan pijnlijke ervaringen naar boven, die zich met de energie van de Elohim konden oplossen. Ook bij situaties van hartenleed, bij scheiding en rouw werkte dit rustgevend.