Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kristallijnen Straal van de Elohim olie

36.00
2048
+

Minimale hoeveelheid voor "Kristallijnen Straal van de Elohim olie" is 1.

Kristallijnen Straal van de Elohim * Verbinding

Werking:
  • Verbinding tussen licht en de stoffelijke wereld
  • Verbinding van polen en principes
  • Verbinding met de Goddelijke ordening
  • Volkomenheid, heelheid
  • Alomvattend bewustzijn

De Elohim van de kristallijnen straal verbinden. Zij verbinden licht en de stoffelijke wereld, al wat geschapen en ontstaan is met de Goddelijke impuls, het Goddelijke principe met het aardse en de mensen. Men vindt hun kracht overal daar, waar schijnbaar leegte is: tussen atoomkernen en elektronen, tussen de planeten in het zonnestelsel, tussen de zonnestelsels. Omdat de kristallijnen straal een hoge trilling heeft en alles doordringt, kan hij worden gebruikt om deuren te openen, waar men anders geen toegang toe krijgt: om hardnekkige blokkades op de lossen en om informatie of genezende energie door te geven.

Zo is hij ook het transportmiddel voor de energetisch werkende substanties en kan hij de werking van homeopathie, essences of energetische technieken versterken. Met de kristallijnen straal kunnen de kristallijne structuren van het lichaam op een hoger trillingsniveau worden gezuiverd, en tenslotte tot in het hoogste trillingsniveau komen. Gebruikers benutten de kristallijnen straal van de Elohim om de verbinding in het lichaam te versterken: bij breuken, bij snijwonden, bij zenuwbeschadiging. Anderen laten weten dat zij duidelijker kennis en inzicht verkregen nadat zij met de kristallijnen straal gewerkt hadden. Ook verwierven ze innerlijke vrede en kalmte.