Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Elohim tinctuur wit

29.90
4009
+

Witte Straal van de Elohim * Verheldering

Werking:
  • Reiniging, verheldering, bevrijding
  • Kennis, inzicht
  • Bij de volgende ontwikkelingsfase aankomen

De witte straal van de Elohim is reinigend en zuiverend. Hij verheldert en reinigt het menselijke energiesysteem, de lichaamsstructuur en ons leven. Hij kan ook voor zuivering van ruimtes, plaatsen en hele landschappen worden ingezet. De Elohim van de witte straal bevorderen het bewuste kennen. Wij herkennen wat moet worden gezuiverd, en wat wij nodig hebben om het lichaam en ons leven weer op orde te brengen. Wij begrijpen ook wat we kunnen doen om de gezonde ordening te behouden. Het wordt duidelijk welk voedsel het lichaam versterkt, wat schade berokkent en welke verzorging nodig is. De witte straal zuivert ook de aura en houdt deze schoon.

Dat is vooral nuttig in mensenmenigten, bij manifestaties en op reis. Fijngevoelige mensen die de neiging hebben iets van anderen op te pikken, helpt hij in hun eigen kracht en vrij van vreemde energie?n te blijven. En hij ondersteunt je bij het bevrijden van vreemde invloeden. De Elohim van de witte straal schenken de kracht om ons op de volgende ontwikkelingsfase en trillingsniveau te ontwikkelen.

Zowel voor je eigen aura, als ook voor ruimtes en plaatsen kunnen de Elohim olie, zirkonia en kristal worden gebruikt. Ik heb ze ook na ongelukken of pijnlijke gebeurtenissen ingezet, om de schok uit het lichaam vrij te maken. Vooral aanbevelenswaardig is hij voor de hotelkamer. Hij zuivert de ruimte en het bed en houdt de aura schoon. Ondersteunend is de combinatie van de witte en de groene straal: een druppeltje op een tissue of zakdoek doen. De witte straal zuivert en houdt de eigen aura helder, de groene schenkt geborgenheid en welbevinden.

30ml