Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Elohim tinctuur magenta

29.90
4014
+

Magenta Straal van de Elohim * Regeneratie

Werking:
  • Zich met alle niveau's van de Schepping verbinden en deze integreren
  • Diepe harmonie en diepe rust
  • Heling en regeneratie
  • Uitbreiding van het bewustzijn
  • Zijn plaats in de Schepping innemen

De Elohim van de magenta straal zijn krachtige helers, die met alle niveau's van de Schepping verbonden zijn. Daarom kunnen zij ook mensen met alle niveau's van de Schepping verbinden, vanaf het oerbeginsel tot in de dichtste materie. De verbinding met de hogere bewustzijnsniveau's, de ziel en het eigen levensplan wordt intensiever. Wij kunnen ons weer herkennen in de volmaakte ordening, heel worden en onze plaats in het scheppingsplan herkennen en innemen.

De magenta kleurige straal van de Elohim, zorgt voor diepe, stille resonantie met de oorsprong, het alomvattende bewustzijn, de vrede, de stilte, de leegte en brengt deze op alle niveau's. Daardoor versterkt hij geborgenheid, innerlijke rust en vrede. Gebruikers laten weten, dat ze met de magenta straal van de Elohim beter inslapen en dieper en gezonder konden slapen. Als hogere potentie van violet is de magentakleurige straal ook erg krachtig bij transformatiewerk en bij het loslaten van beperkingen.

30ml