Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Blauwe Straal van de Elohim olie

36.00
1518
+

Minimale hoeveelheid voor "Blauwe Straal van de Elohim olie" is 1.

Blauwe Straal van de Elohim * Vrede

Werking:
  • Brengt vrede
  • Innerlijke vrede en kalmte ontplooien
  • Leiderschapskwaliteiten ontwikkelen
  • Structuren en de gewenste ordening herkennen
  • Harmonie met de Goddelijke ordening

De blauwe straal van de Elohim is de straal van ordening en structuur. Door deze straal werkt de aartsengel Michaël. De Elohim van de blauwe straal controleert steeds weer de ordening in de schepping. Dat, wat niet met de oorspronkelijke scheppingsimpuls of de Goddelijke ordening overeenstemt, wordt opgelost. Nieuwe structuren in de ordening worden ondersteund en gestabiliseerd. De Elohim van de blauwe straal ondersteunen ook de mensen weer in de ordening te geraken. Met hun kracht is het gemakkelijker te herkennen, wat in het leven, in het lichaam, in betrekkingen en in het werk niet (meer) in harmonie met de ordening en het scheppingsplan is.

De Elohim van de blauwe straal helpen, dissonanten en verstoringen op te lossen en de ordening in het mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele domein weer te herstellen. Door deze harmonie worden het gehele energiesysteem en de aura gestabiliseerd, zodat een bescherming wordt gevormd, bescherming die uit stabiliteit voortkomt. Als onze aura en ons energiesysteem harmonisch en stabiel zijn, dan zijn ze als een wapening, die ons voor belastende, beschadigende en kwetsende invloeden beschermt. Dat versterkt ook ons vertrouwen. De blauwe straal van de Elohim leidt door de harmonie ook tot diepe vrede. Daardoor ondersteunt de kracht van deze Elohim ook het kalm en tevreden worden.

Gebruikers laten weten dat zich bij hen rust, kalmte en diepe vrede uitbreiden, nadat ze Licht-Wesen olie of kristal gebruikt hadden. Zij voelden zich beschermd en bevrijd. Enkelen konden met de blauwe straal weldadiger en dieper slapen. Ik heb zelf de blauwe lichaamskristallen en de Elohim olie bij lichamelijke klachten gebruikt, omdat ze het lichaam ondersteunen weer in de gezonde ordening te geraken. Ook bij bijensteken en andere insectensteken toonden ze hun werking: de pijn was sneller verdwenen, het gebied niet opgezwollen of sneller weer dunner geworden. Ook bij verkrampen was de blauwe straal van de Elohim behulpzaam.

10 ml