Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

I'm the boss

29.00
+

Voor de eigenaar van het huisdier

Wie herkent het niet: vanuit de liefde voor het dier is het moeilijk om streng en consequent te blijven. Vooral roedel en groepsdieren dieren zoals hond en paard hebben een stabiele leider nodig, zodat ze weer met hun natuurlijke ‘dier-zijn’ in verbinding komen.

I’m the Boss – Deze essence bevordert het begrip van de menselijke en dierlijke interactie en versterkt het natuurlijke, stabiele leiderschap van de mens.

Hoe worden LichtWesen essences toegepast?

Essences voor dieren:
Spray de essence meerdere keren per dag* in de hand en streel over de vacht.
Dieren voelen de frequentie van de essence en weten heel goed of ze het op dat moment nodig hebben. We hebben zelfs dieren gezien die mensen achterna renden tot ze de essentie hadden gekregen.

* Het is raadzaam geen dwang op het dier te leggen, maar om het aan te bieden: spray op de handpalmen en laat het dier aan uw handen ruiken. Wanneer het dier de essentie niet nodig heeft, loopt het weg of draait zijn kop weg.

Essence voor eigenaren van gezelschapsdieren:
I’m the Boss wordt wordt bij mensen op het lichaam gespoten (zoals de pols of handpalmen en in de mondholte).

30 ml