Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Spread the love set, Angel Collection

25.95
+

Een heerlijke verwennerij, drie producten uit de Angel Collection bij elkaar!

In het zakje vind je: Love olie, Peace spray 10 ml en een Gratitude roll on.

Een lief cadeautje voor iemand die wat liefde kan gebruiken en een fijn geschenkje voor de feestdagen om de liefde en dankbaarheid te verspreiden.

Een beetje uitleg:

The Angel Collection - May you believe that you always have an angel by your side.

Een geurlijn die je verbindt met de sferen van de engelen.

Deze prachtige nieuwe geurlijn is gecreëerd door Marianne. Zij verteld het volgende over het ontstaan van de geurfrequenties:

'Ik heb deze keer niet gekozen om de engelen met namen te benoemen, zoals ik in het verleden heb gedaan. De engelen van toen voelden niet meer zuiver en hebben we uit het assortiment gehaald. Wat niet meer goed voelt wil ik niet de wereld insturen. Een hele tijd was het goed zo tot ik weer een droom kreeg...

Marianne van DGL: “Via deze droom is me duidelijk gemaakt dat er weer een geurlijn mocht ontstaan die betrekking heeft op de sferen van de engelen. Het zijn energievelden die liefdevolle ondersteuning geven aan de mensen die ze nodig hebben. Het werden zeven thema's die mochten worden verwoord in geurfrequenties, de thema's werden me duidelijk gemaakt en zelfs de kleursfeer van de etiketten kwamen voorbij. Toen ik de droom kreeg was ik niet in Heiloo en kon ik niet meteen aan de geuren gaan werken, dus ben ik begonnen met het ontwerp van de etiketten. De omgekeerde volgorde!

Toen ik een moment van rust en inspiratie voelde en ik in Noord-Holland was, ben ik gaan creëren. Liefdevolle energie omringde mij en ik heb de zeven geuren in een record snelheid gemaakt. Zo duidelijk was het dat ze mochten ontstaan en ik heb hulp gekregen! Ik ben heel dankbaar dat ik dit weer mocht doen en ik hoop dat jullie net zo blij van deze geurfrequenties worden als ik!”