Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pomander kleur set - (Kies pomander kleur in het menu)

56.70
+

Inhoud:

  • 1 x pomander
  • 1 x airconditioner

Keuze : wit, roze, rood, diep rood, koraal, licht koraal, oranje, geel, olijf groen, smaragd groen, turkoois, saffier blauw, royal blauw, violet, magenta en diep magenta

Wit:
De originele witte Pomander zuivert het aura en je energieveld, maar kan ook worden gebruikt om ruimtes & atmosferen te zuiveren. Hij brengt licht in het aura of de ruimte en hernieuwt energieën.
Deze pomander helpt ook om ruimte te maken voor een nieuw begin. Hij helpt om los te laten!!

Verder biedt hij bescherming tegen elk soort van negatieve energie. Hij helpt ook om balans te brengen bij straling, electrosmog, ...
Zuivert je energie van alles wat niet langer vastgehouden hoeft te worden. Beschermt en brengt balans in het elektromagnetisch veld rond je lichaam.

Werkt heel helend en zuiverend op lichaam ziel & geest. Is daarom goed bruikbaar als eerste hulp bij ongelukken.

Roze:
Onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf.

Harmoniseert groepsenergieën. Beschermd tegen agressiviteit. Helpt om tederheid en warmte te geven en te ontvangen.
Brengt ontspanning op alle niveaus.

Liefde' Voor universele, onvoorwaardelijke liefde, de warmte en zorg wat alles in je leven mogelijk maakt. Op emotioneel vlak brengt de roze pomander liefde voor jezelf en de mensen om je heen.
Ondersteunend op momenten waarop je kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor je zelf.

Brengt een diep gevoel van ontspanning, harmoniseert groepen en groepsprocessen. Ook bij processen van bewustwording. Beschermt tegen agressie. Helpt tederheid en warmte te ontvangen.
Beschermt bij het openstellen voor liefde. Elimineert cranio-sacrale spanningen, ontspanning op alle niveaus.

Diep Rood:
De dieprode pomander werkt zeer intensief. Hij beschermt vooral tegen negatieve krachten die in de vorm van stress belastend werken. Tegelijk opent hij ons voor sterkte aarde energie.
Waardoor hij ons helpt gronden én ons beter in contact brengt met de materiële wereld.

Door deze pomander krijgen we meer energie & spankracht, vergroten we onze concentratie en kunnen we onze taken beter uitvoeren.

Diep rood maakt verankering mogelijk. Deze pomander is de meest krachtige en efficiënte energie gever én energie beschermer!
Hij werkt beschermend, grondend & energetiserend. Helpt zeer goed wanneer je 'batterijen zijn leeg gelopen'.

Maar ook bescherming tegen aardstralen. De dieprode pomander is zeer aan te raden na meditatie. Hij harmoniseert & verwarmt de basischakra.
Geeft ook bescherming aan de persoonlijke ruimte van mensen die zich leeggezogen voelen door anderen.

Rood:
De rode pomander werkt hetzelfde als de dieprode pomander, maar dan minder zachter.

Hij verankert projecten, biedt dagelijkse bescherming en geeft vitaliteit en revitalisatie. Brengt de energieën in balans.
Een zachtere trilling dan de dieprode pomander. Om de negatieve effecten van vijandigheid en verontwaardiging te overwinnen.

Vermindert verlegenheid en helpt je om te gaan met agressie. Deze pomander is zeer nuttig bij de Aarde-energie werk.
Zelfde kwaliteiten als de dieprode pomander maar meer alledaags, minder extreem gebruik. Harmoniseert seksuele energie en helpt bij verwerking van teleurstellingen.

Stimuleert het hormonaal systeem en de basis chakra.
Helpt het gevoel van wrok tegen zichzelf of anderen te overkomen.

Licht koraal:
Licht korale Pomander helpt ons de delen van onszelf lief te hebben waar we negatieve aandacht aan hebben geschonken, om meer van onszelf te kunnen houden, om aardiger voor onszelf te zijn.
Wanneer we de delen van onszelf erkennen dat we niet zoveel hebben liefgehad en ons realiseren dat ze een integraal onderdeel van ons wezen zijn, kunnen we herkennen dat wanneer er een verschuiving is, het vaak een negatieve ervaring is waarvan we hebben geleerd.

De licht korale Pomander kan ons helpen bij het verwelkomen van diepe vreugde en bevrijding als we onze bijdrage leveren aan universele spiritualiteit.
Omdat het koraal wordt herkend als een diep ontwaken van de Christusenergie.

Op mentaal niveau heeft licht koraal te maken met gemeenschapssamenwerking en het gevoel van een geïntegreerd geheel.
We kunnen ernaar kijken vanuit het feit dat we ons bewust zijn van wat er met ons gebeurt terwijl we tegelijkertijd dat bewustzijn kunnen uitbreiden naar wat universeel gebeurt.

De licht korale pomander kan ook gebruikt worden wanneer we ons zeer kwetsbaar voelen in een omgeving. Hij is in het bijzonder voor degenen die heel gevoelig en/of hooggevoelig zijn.
Hij is bedoeld om ons vermogen met deze gevoeligheid om te kunnen gaan, te ondersteunen.

Deze gevoeligheid kan spontaan uit het niets opkomen vanuit een ongekende bron.

Koraal:
Helpt om te leren om anders lief te hebben.

Helpt om delen van onszelf lief te hebben die we het minst accepteren en helpt om verantwoordelijkheden met meer vreugde te accepteren. Leert ons onze angsten aanvaarden.

Beschermd de ruimte van mensen die met misbruik te maken hebben. De nieuwe Christusenergie. Genezing van niet teruggekregen liefde.
Dit is een bescherming voor ons wezen om ons een groter gevoel van onafhankelijkheid te geven.

Brengt inzicht in onderlinge afhankelijkheid, helpt ons bij competitie. Een bewustwordings-Pomander die een ongelooflijk diep gevoel van vreugde brengt.
Helen van onbeantwoorde liefde. Helpt je om te leren je angsten lief te hebben.

Aanbrengen aan de rechterkant van het lichaam en rondom het bekken (de tweede chakra).

Oranje:
De meesten van ons dragen een zwaar gewicht met zich mee: oude kwetsuren, onbruikbaar geworden leerprocessen, verdriet uit het verleden, ...

De oranje pomander helpt ons om onnodige lasten los te laten, af te werpen en met hernieuwde kracht onze weg te gaan. De oranje pomander geeft ons kracht voor de noodzakelijke veranderingen.
Afhankelijkheden kunnen makkelijker worden doorbroken en crises kunnen positief worden verwerkt.

Deze pomander absorbeert shocks. Hij helpt om pijn, traumatische ervaringen & shocks te verwerken zonder de negatieve gevoelens te herbeleven.
Dit geldt voor acute shocks en trauma én voor degene uit het verleden. Oranje heelt de tijdlijn.

De oranje pomander werkt bijzonder goed voor álle shocksituaties, trauma’s of stress.
Ook helpt hij om jezelf te bevrijden van patronen van afhankelijkheid of inter-afhankelijkheid.

Hij is een beschermer en schokbreker. En helpt in alle schoksituaties, bij alle angsten en balanceert de aura wanneer je je buiten jezelf voelt.
Oranje geeft de mogelijkheid los te laten en te accepteren wat er om je heen gebeurt. Voor het etherisch lichaam waardoor ons lichaam toegang tot evenementen uit verleden en toekomst.

Gebruik van de Oranje pomander geeft je toegang tot deze informatie zonder de negatieve emoties te herleven.
Het is ook gerelateerd aan het tweede chakra en heeft een verzorgende, kalmerende uitwerking op dit gebied.

Goud:
Laat de innerlijke wijsheid naar boven komen. Brengt vreugde in de ruimte, zeker bij depressiviteit of patronen van afhankelijkheid.
Stimuleert het assimilatieproces. Werkt zeer goed op angsten. Wijsheid en zelfkennis. Vindt overvloed in jezelf, gebruik je wijsheid ten volle.

Hij helpt speciaal wanneer men zich richt op angsten & onbewuste angsten. Het goud is gerelateerd aan de solar-plexus waar je bezorgdheid en angst ervaart.
Door deze kleur te gebruiken leer je jezelf te accepteren, ontvangen, verwerken en ontspannen.

De gouden pomander is de krachtigste hulp bij het contact maken en opnemen van wijsheid om deze in het dagelijkse leven toe te passen. Hij helpt om oude lessen te begrijpen.
Grote bron van kennis en wijsheid.

Steeds wanneer we voor belangrijke beslissingen staan, zijn we erop aangewezen ons bewust te worden van alle positieve energieën.
De gouden pomander maakt dit proces gemakkelijker door ons opnamevermogen voor krachtenverslindende energieën te verbeteren.

Met de gouden pomander komen we een heel stuk dichter bij onze intuïtie.

Geel:
De gele pomander brengt het zonlicht in onze energie en is een zeer goede hulp om angst, nervositeit en negatieve gedachten om te kunnen polen naar iets positiefs.
De gele pomander kan een enorm gevoel van vreugde brengen.

Stimuleert de intuïtieve kennis. De gele pomander is zeer nuttig bij het overwinnen van patronen van verslavingen. Hij is een goede hulp bij ontgiftende processen. Herstelt en regenereert de plexus solaris.
Ideaal om vreugde te brengen en goed tegen depressiviteit. Verminderd angsten. Brengt intellectuele duidelijkheid en zorgt voor een goed humeur. Geel brengt de zon binnen - zeer nuttig bij "een dipje".

Ook heel nuttig voor ruimtes met weinig zonlicht, het verheldert de atmosfeer om je heen. Helpt tegen spanning, stress, nervositeit en ongerustheid.
Tegen nervositeit en negatieve gedachten. Verlicht de lasten van angsten en fobieën. Gele pomander samen met witte pomander kan een goede ondersteuning zijn bij reisziekte.

Met de gele pomander lukt het ons om negatieve emoties, gedragspatronen en overtuigingen om te zetten naar positieve, ondersteunende energieën.

Olijf groen:
Olijf groen helpt je om weer met blijheid in het leven te staan (O-live = O-leef)

Olijf groen helpt om de bitterheid (door teleurstellingen) om te zetten naar een fijn en aangenaam gevoel. De olijf groene pomander zuivert de energie en brengt frisheid in onze ruimte.
Hij helpt bij het loslaten van angsten en ontgoocheling, die ook samenhangen met onze gevoelens. Aangeraden voor personen die op het punt staan beslissingen te nemen en voor een dilemma staan.

Olijf groen brengt de wijsheid naar het hart, helpt bij het loslaten van angst, bij het vinden van je eigen weg. Verbetert het geheugen. Helpt in confronterende situaties en moeilijkheden met andere mensen.
Is uitstekend voor therapeuten om hun praktijkruimte te zuiveren tussen twee klanten door. Hij helpt wanneer je je geblokkeerd voelt en niet weet welke kant je op wilt.

De twee groene Pomanders gaan recht op hun doel af en zijn daardoor zeer goed bij emotionele situaties.
Olijfgroen helpt tegen vrees en angsten, tegen emotionele teleurstellingen zoals jaloezie en afgunst; Aanbevolen voor personen die zich op een kruispunt bevinden voor een belangrijke levensbeslissing.

Door de olijf groene pomander krijgen we greep op onze vrouwelijke leiderskwaliteiten: handhaving van de eigen persoonlijkheid zonder agressie, leiding door begrip & voorzorg.
Wanneer het hart de leider wordt, is volgen gemakkelijk.

Deze pomander is ook heel nuttig wanneer het erom gaat op de eigen innerlijke leiding te vertrouwen.

Emerald (smaragd) groen:
De smaragd (emerald) groene pomander werkt fantastisch op het hartchakra, om het hartchakra te openen, in evenwicht te brengen en om het tot rust te brengen.

Hij helpt om je eigen innerlijke ruimte te voelen (je grenzen te stellen) en zichzelf dan trouw te blijven (zorgt dat anderen deze grenzen respecteren).

Hij helpt je om de ruimte te vinden om recht op je doel af te gaan. 'Hij is de 'beschermer van je eigen ruimte - ruimte gever'
Hij werkt bijzonder goed voor iedereen die zichzelf soms verliezen in de toewijding & zorg voor anderen (je gezin, werk, partner, ouders, vrienden, ...).

Het smaragd groen schept ruimte om onze eigen weg te vinden en ons te verlossen van oude ideeën. Hij schept verbinding met de natuur en in het bijzonder met bomen.
Hij brengt een gevoel van ruimte en het gevoel dat die ruimte beschermd en gerespecteerd wordt. Nuttig voor therapeuten, om steeds rust te scheppen en te onderhouden in hun ruimte.

Smaragd groen brengt vrede in je eigen ruimte en geeft je de ruimte om je eigen weg te vinden. Het kan je bevrijden van oude ideeën en opent je voor nieuwe beslissingen.

Deze pomander kan helpen bij het verwerken van jaloezie, afgunst en andere negatieve emoties. De smaragd groene pomander helpt je je weg te vinden door oude vooroordelen te bevrijden.
Goed tegen pleinvrees en claustrofobie.


Turquois:
Turquois helpt om "Van hart tot hart te communiceren “

Hij vergemakkelijkt de communicatie met onze gevoelens en om deze gevoelens op een liefdevolle manier te uiten aan anderen.
Creatieve blokkades en minderwaardigheidsgevoelens lossen sneller op en de integratie van het weten verloopt gemakkelijker.

De communicatie met onze gevoelens versterkt het immuunsysteem, omdat ziel en lichaam dan beter & effectiever kunnen samenwerken. Bevordert echte communicatie.
Bevrijdt creativiteit, motiveert communicatie van het hart.

Ondersteunt iedereen die creatief wil zijn: schrijvers, schilders, dansers en geeft de capaciteit verantwoordelijk te zijn voor onze emoties en onze daden.
Stimulator immuun systeem. Helpt je creatief te communiceren wat je voelt.

Turquois helpt ook voor diegenen die presentaties of les geven of in het openbaar spreken. Bvb de spreekbeurt op school of op het werk, ...
Hij bevordert speelsheid, lost blokkades op en helpt tegen plankenkoorts.

Bevrijdt de creativiteit, verbetert de communicatie van het hart.
Aangeraden voor iedereen die op computer werkt en in de media.

Saffierblauw:
Blauw ondersteunt de hoogste vorm van communicatie die voortvloeit uit vertrouwen op je innerlijke leiding.

Saffier blauw verdiepen onze ervaring van innerlijke vrede, zodat we minder energie verliezen aan zorgen en andere zware gedachten. Zo komt er energie vrij om te doen wat we moeten/willen doen.
Communicatie die door ons gaat om onze pijn weg te nemen.

De blauwe pomander begeleid ons naar overeenstemming met het Goddelijke Plan. Blauw beschermt de communicatie, om deze door ons te laten stromen ipv van onszelf afkomstig.
Is een zeer nuttige pomander voor diegenen die moeilijk communiceren. Die te weinig of net te veel spreken. Om een permanente ruimte te scheppen die een gemakkelijkere overgang met zich meebrengt.

Deze pomander helpt ons om rustig, vredevol en vol vertrouwen in het leven te staan. Hij kan bijzonder nuttig zijn voor hen die moeite hebben met autoriteit.
Ook is dit een zeer bijzondere hulp voor overactieve kinderen (of volwassenen). Saffier blauw werkt dan verzachtend en rustgevend.

Ondersteunt de hoogste communicatie van liefde en helpt gevoelens van extreme isolatie te overwinnen. Deze pomander verdiept de innerlijke vrede zodat je een meer helder en ontspannen gevoel kan vasthouden.

Je verspilt minder energie aan je dagelijkse beslommeringen & zorgen en hebt meer energie om te doen wat je moet doen.
Hoe meer we vrede ervaren hoe helderder we denken & hoe minder energie we verspillen aan vooroordelen en hoe meer energie we dus hebben om ons zelf te realiseren en neer te zetten.
Koningsblauw:
De koningsblauwe pomander brengt vrede, bescherming, innerlijke visie en rust.

Versterkt de perceptie van de zintuigen. Is een ondersteuning bij helderziendheid en telepathie en ondersteund de werking & ontwikkeling van het Derde Oog.
Hij is een goede bescherming voor mensen met een gave, helderziendheid, ... Hoe meer communicatie met het hogere plaats vind, hoe belangrijker het is om deze te beschermen met de koningsblauwe pomander.

Dit omdat deze zuivere communicatie het "donkere" & negatieve entiteiten aantrekt. Deze pomander werkt als een donkerblauwe mantel van bescherming. Hij opent de verbeelding en de intuïtie.
Helpt depressies overwinnen en ondersteunt & versterkt relaties met anderen.

Waardoor koningsblauw zeer geschikt is voor mensen die zich eenzaam voelen en/of geïsoleerd leven. Hij verhoogt het waarnemingsvermogen op alle niveaus en wekt invoelingsvermogen op.

Deze pomander kan mensen die vastzitten op hun geestelijke pad, helpen boven zichzelf uit te groeien en naar een nieuw niveau op te klimmen.
Geeft zin voor realiteit aan degenen die vaak ''luchtkastelen'' bouwen. Versterkt zintuiglijke waarneming.

Opent verbeeldingskracht en intuïtie helpt tegen depressieve gevoelens.


Violet:
Brengt rust en kalmte. Goed in alle situaties om te kalmeren.

Brengt evenwicht in de elektrische bewegingen van de twee kanten van de hersenen en dus evenwicht tussen linker- en rechter hersenhelft. Helpt het proces van transformatie.

De Violette Pomander opent je waarnemingsvermogen en bewustzijn voor de spirituele niveaus.
Het helpt je contact te maken met je opdracht en je doel, het kan dagelijkse waarneming en bewustzijn vergroten. Kalmeert en verzorgt, zeer nuttig voor een meditatie.

Deze pomander opent onze perceptie, helpt ons onze missie, ons doel te herkennen.
Goed voor het kalmeren van alle situaties. De paarse pomander opent voor ons de toegang tot nieuwe niveaus van ervaring, hij overbrugt de begrenzing van de tijd.

Vicky Wall zij over deze pomander dat deze de 'poort naar het universele' is. Hij helpt ons rust in onszelf te vinden en geeft ons zelfrespect terug wanneer we ons voor onszelf te klein maken.
Helpt bij spanning in het hoofd.


Diep Magenta:
Deze pomander is heel belangrijk als we al onze energie hebben weggegeven aan anderen.
Hij brengt zorg en verzorging voor de verzorger. Ondersteuning voor zij die ondersteunen. De rode en violette energieën gecombineerd zijn energetiserend en verzorgend tegelijkertijd.

Dwz dan deze pomander ons op een zeer zachte en liefdevolle manier de energie geeft die we nodig hebben. En zal op die manier "Love from above" in je aura brengen.
Voor die momenten waarop je al je energie aan anderen hebt gegeven en nu zorg voor jezelf nodig hebt. Voor leven in het heden.

Geeft alle energie die we nodig hebben met zachtheid, die heilige liefde brengt in het aura veld. Het combineert de rode en violette energieën, geeft energie en brengt tevens tot rust.
Bevat de energie van rood en violet, waardoor deze pomander tegelijkertijd energie en kalmte brengt. Het ondersteunt ons om gefocust te blijven.

Deze pomander brengt ons naar zelf-bewustzijn om zo onze taken en levensdoel te ondersteunen. Diep magenta brengt harmonie tussen ons intellect en ons instinct.
Diep magenta helpt ons om onze dagelijkse taken uit te voeren met liefde.

As we put care into thee little things in life, big events are more likely to take care of themselves.

Magenta:
'Magenta - de liefde van boven'

Wanneer ik mij omhul met deze heilige stof voor mijzelf, heb ik mijzelf lief en voel ik de Liefde van Boven. (As I offer this sacred substance to myself, for myself, I love myself and feel the love from above)

Geur ervaring: Bloemig, aromatisch.
Essentiële Oliën: Rozengeranium, Ylang Ylang, Roos
Kristal Energieën: Rozenkwarts, Watermeloen Toermalijn
Chakra: 8ste boven de kruin en de Ziele Ster.

Deze pomander brengt de energie van onze ziel in het lichamelijke. Het gevoel dat boven ons, boven de kruin de bron van liefde is.
Hij werkt als een herinnering dat wij toegang hebben tot de liefde van boven. Daadwerkelijk betekent dit dat wij de mogelijkheid verwelkomen om in alles wat wij doen onze liefde en aandacht te brengen.
Wanneer wij oefenen liefde in kleine dingen te brengen, zou dat vanzelf ook bij grote dingen kunnen gebeuren.

Het gebruik van deze Pomander zou ons kunnen helpen om met onze essentie, met onze kern in aanraking te komen.