Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Hematiet hart 30 mm

6.50
+

Zijdezachte hart met een doorsnede van 30 mm om bij je te dragen of als decoratiestuk.
Sumbook dat overal ter wereld dezelfde betekenis heeft: liefde.

Harten staan symbool voor ons leven, we dragen ons hart altijd mee, voelen en beleven ons eigen zijn ermee. Door deze harten kunt u uw liefde voor uzelf koesteren, of een hart weggeven als geschenk: 'Je zit in mijn hart', 'ik denk aan je' of 'je bent veel waard'.

Hematiet werkt sterk aardend, beschermend en harmoniserend. Deze steen geeft je zelfvertrouwen, vergroot je zelfrespect en je overlevingsdrang. Ook versterkt hematiet je wilskracht. Hij verbetert de concentratie en het geheugen. Hij is een zeer goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Dus verhoogt hematiet de weerstand van het lichaam.

Gebruik hematiet bij bloedarmoede, krampen in de benen, ischias, virusinfecties, goede bloedcirculatie. Hematiet helpt je te aarden en geeft je zelfvertrouwen. Hematiet kan je gebruiken om andere stenen te ontladen. Werkt zeer krachtig! Verhoogt de weerstand, verzacht krampen. Is goed tegen bloedarmoede, nier- en blaaskwalen. Bevordert de aanmaak van rode & witte bloedlichaampjes, dus helpt goed bij bloedingen en bloedarmoede.

Hematiet is ook nuttig bij spataderen, blaas problemen, nierklachten, verzwakte weerstand en abcessen.

Hematiet geeft bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf, versterkt daadkracht en stabiliseert de bloeddruk. Is zeer nuttig bij ontstekingen, spierkrampen, hartkloppingen, aambeien, vermoeidheid, uitputting, depressie en wisselende stemmingen.

Toepassing:

  • Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
  • Draag de steen op zak

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.