Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Knuffelsteen Hematiet hart 30 mm

5.99
+

Zijdezachte hart met een doorsnede van 30 mm om bij je te dragen of als decoratiestuk.

Sumbook dat overal ter wereld dezelfde betekenis heeft: liefde.

Hematiet werkt sterk aardend, beschermend en harmoniserend. Deze steen geeft je zelfvertrouwen, vergroot je zelfrespect en je overlevingsdrang. Ook versterkt hematiet je wilskracht. hematiet Hij verbetert de concentratie en het geheugen. Hij is een zeer goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Dus verhoogt hematiet de weerstand van het lichaam. Ook heeft hematiet een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Hij werkt eveneens bij krampen in de benen.

Hematiet ontspant en is sterk aardend. Deze steen geeft bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf, versterkt daadkracht en stabiliseert de bloeddruk. Is zeer nuttig bij ontstekingen, spierkrampen, hartkloppingen, aambeien, vermoeidheid, uitputting, depressie en wisselende stemmingen. Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen.

Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.