Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Sodaliet Splitarmband

6.50
2436
+

Ronde Split armband Sodaliet

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Hij bevordert je zelfacceptatie, je zelfrespect en je zelfvertrouwen. Hij helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Hij bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. Deze steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken.

Op fysiek niveau helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam. Hij werkt zeer rustgevend. Hij ondersteunt de functie van de pancreas, lever en nieren. Sodaliet heeft een positieve invloed op de teelballen en de eierstokken. Sodaliet brengt rust en bevordert een goede slaap.

Verbetert het cholestrolgehalte en werkt bloeddrukverlagend. Oorsuizingen en duizeligheid worden door het dragen van sodaliet sterk verminderd (samen met tourmalijn en onyx). Sodaliet helpt bij onrust, prikkelbaarheid, oververmoeidheid en angst. Hij maakt rustig, versterkt het zelfvertrouwen en verhoogt standvastigheid. Sodaliet stabiliseert overgevoeligheid en brengt innerlijke vrede.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Mooi afgeronde trommelsteentjes geven deze armbandjes een chiquere look en zijn ook zeer prettig om te dragen. Met heel wat bijzondere soorten ook geweldig om te combineren en meerdere tegelijk te dragen.