Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Angeliet/bergkristal armband - hartvormig bedeltje van engelenvleugels

12.75
+

Elastische armband met angeliet en bergkristal. Met hartvormig bedeltje van engelenvleugels.

Angeliet bevordert mildheid, zachtheid, medeleven en troost. Helpt je te ervaren dat beschermengelen of andere helpers altijd dichtbij zijn. Herstelt helderheid en kracht wanneer je je onzeker of kwetsbaar voelt. Angeliet heeft op fysiek niveau een verkoelende werking, met een positief effect op ontstekingen, vochthuishouding, oedeem, schildklier, keel/hals gebied, longen en nieren.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans. Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.
Deze steen werkt zuiverend en brengt het lichaam in balans. Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom. Hij neemt besluitloosheid weg!

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Diameter kralen: ± 8 mm.