Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Woestijnroos

[Tijdelijk niet leverbaar]

Deze roos van steen wordt gevormd in de woestijnen uit gipskristallen die in het losse zand ongehinderd alle kanten op kunnen groeien. Zand dat zich vastzet tussen de kristallen geeft deze woestijnrozen hun mooie kleur.

Woestijnroos is een soort Seleniet. Seleniet is een steen die diepe rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Seleniet vergemakkelijkt meditatie en bevordert balans en vrede in jezelf en je omgeving. Een stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer.

Woestijnroos in het bijzonder zou beschermen tegen verschillende soorten straling en een versterkende en stabiliserende werking hebben.

In tijden van psychische onrust, brengt de woestijnroos helende kracht als je hem een tijdje vast neemt.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

400 - 600 gr.