Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Seleniet ruw

6.00
+

Seleniet is een zeer spirituele steen. Hij werkt beschermend en inzichtgevend. Daarom is het nuttig om deze steen te dragen bij spiritueel werk. Seleniet bevordert het contact met engelen & gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie en allerlei soorten gaven. Hij werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Hij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft seleniet een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen. Seleniet is, net als Coelestien, een Engelensteen.

Hij brengt je Engelen dichterbij en maakt je ontvankelijk voor hun leiding. Seleniet is een kalme steen die rust geeft, hij stabiliseert grillige emoties en heft verwarring op. Seleniet staat in directe verbinding met de Akasha Kronieken en geeft daarmee een heldere toegang tot kennis van mens, dier en planeet. Hij geeft bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en wijst op oplossingen wat betreft lessen waaraan gewerkt wordt. Seleniet geeft een zuivere bescherming en kan gebruikt worden om ongewenste energieën of entiteiten uit de aura of een ruimte te halen.

Seleniet kan niet gereinigd worden met water. Seleniet lost opbij contact met water. Nuttig om weten is dat seleniet niet vaak gereinigd en opgeladen hoeft te worden. Dit komt omdat seleniet zelfreinigende eigenschappen bezit. Maar seleniet kan kracht opdoen door in het maanlicht te liggen aangezien ze genoemd is naar Selene, de Griekse godin van de maan.

Seleniet mag je niet te reinigen met water, van water wordt hij dof en seleniet lost zelfs op in water. Men zegt dat seleniet niet moet gereinigd worden, maar ikzelf leg seleniet wel af en toe in maanlicht. Zo kan hij wel zijn kracht bewaren.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.