Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Jaspis rood ruw

2.00
2082
+

Minimale hoeveelheid voor "Jaspis rood ruw" is 1.

Jaspis werkt zeer aardend & beschermend. Deze steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Hij maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens volledig voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Hij maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

Deze steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Hij maakt astraal reizen makkelijker. Hij verhoogt de verdraagzaamheid en verdrijft negatieve gedachten. Beschermt tegen het boze oog en is bekend als gelukssteen. Het is de beste steen om te aarden. Er zijn verschillende soorten jaspis, de werking is bijna gelijk voor alle soorten.

Helpt bij zwangerschapsbraken, maagpijn, galaandoeningen, nierziekten, leverinfecties en helpt om te aarden.

Werkt uiterst beschermend in de eerste 3 maanden van de zwangerschap. Positief voor lever, gal en nieren. Helpt bij blaasaandoeningen, epilepsie, maagkwalen, gebrek aan wilskracht en werkt uitstekend tegen galstenen. Verlicht de bevalling en zwangerschapsbraken. Beschermt tegen beroertes.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje