Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Calciet ruw

4.00
2089
+

Minimale hoeveelheid voor "Calciet ruw" is 1.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Hij werkt ook als een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert calciet negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau. In het lichaam verwijdert hij stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn.

Calciet verbindt de emoties met het intellect en creëert zodoende emotionele intelligentie. Calciet heeft een positief effect op iemand die geen hoop of motivatie meer heeft.

Op het geestelijke vlak kalmeert Calciet de geest, zorgt het voor analytisch onderscheidingsvermogen en versterkt het het geheugen. Hij verenigt gevoel & verstand. Kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Deze stabiliserende steen vergroot het zelfvertrouwen en het vermogen om tegenslagen te verwerken. Door calciet op energetisch niveau te gebruiken, worden alle chakra?s gereinigd, in balans gebracht en van energie voorzien.

Calciet reinigt de uitscheidende organen, stimuleert calciumopname in de botten en versterkt het skelet en de gewrichten. Calciet is een sterk energetiserende en reinigende steen, vooral voor de lagere chakra?s. Het brengt de emoties in balans, verjaagt angst en overwint depressies. Het lost problemen op en maximaliseert potentieel. Hij heeft het vermogen om angst los te laten. Deze steen werkt motiverend. Bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid. calciet Naast deze algemene eigenschappen heeft de kleur van de steen nog aanvullende eigenschappen: Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Op fysiek niveau heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen en galblaas. Rode calciet geeft energie en wilskracht. Het vermindert angst en blokkades en heeft een positieve werking op de heupen en benen. Witte calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.