Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bescherm set

19.95
+

Deze set bevat:

  • Tourmalijnkwarts hanger
  • Tourmalijnkwarts ruw
  • Shungiet knuffelsteen

Toermalijnkwarts is een combinatie van de eigenschappen van kwarts en toermalijn. Toermalijnkwarts verandert negatieve gedachten en energieën in positieve en laat spanningen verdwijnen. Hij harmoniseert de meridianen, de verfijnde lichamen en de chakra's . Op het psychische niveau integreert en geneest hij schaduwenergieën. Tourmalijnkwarts kan je het best bij je dragen of plaatsen want hij lost effectief problemen op. Deze steen helpt bij rouwverwerking & groeiprocessen. Maar ook bij mentale emotionele processen. Je kan tourmalijnkwarts gebruiken om hyperventilatie te bestrijden. Het is een aardende steen die het energieveld van het lichaam versterkt tegen aanvallen van buitenaf. Hij helpt tegen zenuwachtigheid en overspannenheid en is een goede hulp om eerlijk & helder te communiceren. Toermalijnkwarts is 'de' steen die je kan helpen.

Shungiet kan vervuilende deeltjes uit de omgeving in zich opnemen en daarom biedt Shungiet krachtige bescherming tegen verschillende soorten straling (vbv elektromagnetische straling van mobiele telefoons, computers, microgolf ovens, ...) en andere schadelijke invloeden. Ook reinigt en ontgift shungiet het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet werkt zeer aardend, maar kan je ook tijdens meditaties in contact brengen met het verleden of de toekomst. Deze steen is een zeer troostende steen. Hij is een mooie begeleiding bij verdriet en rouwverwerking. Hij helpt bij het loslaten van sterke emoties en stressvolle gedachten, daarom is het een goede hulp bij stress en werkt rustgevend & kalmerend. Tijdens sombere dagen maakt shungiet weer vrolijk. Shungiet is zeer geschikt voor het beschermen van alle vormen van straling en negatieve energie. Shungiet niet onder water reinigen.