Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bescherm set

18.90
+

Deze set bevat:

  • 1 x Tourmalijn ruw zwart hanger
  • 2 x Tourmalijn zwart ruw
  • 1 x Shungiet ruw

Shungiet kan vervuilende deeltjes uit de omgeving in zich opnemen en daarom biedt Shungiet krachtige bescherming tegen verschillende soorten straling (bvb elektromagnetische straling van mobiele telefoons, computers, microgolf ovens, ...) en andere schadelijke invloeden. Ook reinigt en ontgift shungiet het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet werkt zeer aardend, maar kan je ook tijdens meditaties in contact brengen met het verleden of de toekomst. Deze steen is een zeer troostende steen. Hij is een mooie begeleiding bij verdriet en rouwverwerking. Hij helpt bij het loslaten van sterke emoties en stressvolle gedachten, daarom is het een goede hulp bij stress en werkt rustgevend & kalmerend. Tijdens sombere dagen maakt shungiet weer vrolijk. Shungiet is zeer geschikt voor het beschermen van alle vormen van straling en negatieve energie. Shungiet niet onder water reinigen.

Toermalijn bezit een buitengewoon sterke beschermende werking. Deze steen beschermt tegen van buitenaf komende negatieve energieën zoals wantrouwen, jaloezie, haat, woede, ontrouw, ... Maar hij is ook bijzonder nuttig om je te beschermen tegen elektrosmog, restspanning en stralingen van allerlei elektrische apparaten. Het is een echte anti-straling steen.

Gebruik tourmalijn tegen computer en energiestraling, bij negatieve gedachten, stress en zware belasting. Helpt bij het oplossen van blokkades door straling, werkt ontspannend en geeft doorzettingsvermogen.

Gebruik: leg een toermalijnsteen onder je bed om de aard en waterstralen te neutraliseren. Of wanneer er elektriciteitsdraden (bvb voor een nachtlampje) onder je bed doorlopen. Leg een toermalijnsteen bij elk elektrisch apparaat zoals TV, computer, microgolfoven, wekker, ... dat je wenst te ontstoren.