Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Apatiet ruw

1.50
2079
+

Minimale hoeveelheid voor "Apatiet ruw" is 1.

Apatiet verzacht stress en zenuwspanningen en sterkt het immuunsysteem. Goed tegen de griep, griepachtige infecties, verkoudheden, snuffen, hoesten en heesheid. Ook goed voor jonge kinderen, tegen stotteren. Apatiet neutraliseert aardstralen.

Apatiet werkt op de dunne darm, activeert een betere opname van voeding in het bloed. Mensen met overgewicht hebben baat bij een Apatiet in de broekzak dragen. Apatiet stimuleert ook de communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling.

Deze steen maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend. Hiermee gaat hij apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen. Spiritueel bevordert apatiet spirituele vaardigheden en meditatie. Maar ook fysiek werkt de steen vitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calcium opname. Hierdoor heeft het een positieve werking op artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken. Apatiet versterkt en harmoniseert ook het spierstelsel en het spierweefsel.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Formaat: ca. 20 - 40 gram per brokje