Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Rust & Levenskracht set

40.75
+

Deze set bevat:
- 1x Auraspray Calming
- 1x Trust Plus kruidendruppels
- 1x Rozekwarts knuffelsteen
- Organza zakje

Calming spray - Voor diepe innerlijke rust en ontspanning.
Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.

Stress is een veel voorkomende klacht en we weten allemaal hoe het komt. De kunt is dus om te leren ontspannen en goed naar je lichaam te luisteren. Naast alle andere manieren om tot jezelf te komen en je te ontspannen kun je ook de nieuwe geur van De Groene Linde gebruiken om tot die innerlijke ontspanning te komen.

Voor het ultieme Zen gevoel
De combinatie van de verschillende etherische oliën zorgen voor diepe ontspanning en innerlijke vrede. De Melisse staat al van oudsher bekend om haar ontspannende eigenschappen, terwijl Patchouli ervoor zorgt dat je goed in je centrum terecht komt waardoor je ontspanning gaat ervaren. Natuurlijk weet je dat Lavendel en Lavendin zorgen voor een goede nachtrust. Kortom een heerlijke geurfrequentie die zorgt voor een hoog Zen gevoel.

Niet enkel geschikt voor het slapengaan, deze spray is ook zeer nuttig als je (veel) stress ervaart gedurende de dag. Ook zeer goed te gebruiken bij onrustige gevoelens, gejaagdheid en een hoge energie rond het hart en keel.


Trust Plus - Ik versterk de levenskracht.
Trust Plus is een synergie van vijf kruiden. Een fytotherapeutisch tonicum waarvan de ingrediënten bijdragen tot rust en vitaliteit voor lichaam en geest.
Veel mensen ervaren stress en gevoelens van rusteloosheid. Langdurige onrust en stress zijn niet gezond is voor lichaam en geest.

Dit kan leiden lichamelijke en geestelijke klachten, zoals:
 • vermoeidheid
 • hartkloppingen
 • spanningshoofdpijn
 • hoge bloeddruk
 • burn out
 • lage stressbestendigheid
 • hyperactiviteit
 • concentratieproblemen
 • slaapproblemen
 • depressieve gevoelens
 • ...


Rozenkwarts verzacht de pijn van een gebroken hart en brengt nieuwe liefde en vriendschap in je leven. Draag in een emotioneel moeilijke periode, bvb bij een scheiding, rozenkwarts. Deze steen is dus dé steen van het hart en de liefde. Hij werkt zeer sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Deze steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Deze steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het lichaam en brengt orde en rust. Geeft liefde en zelfvertrouwen terug. Helpt moeilijkheden overwinnen.

Rozenkwarts is een uitstekende steen voor kinderen, bevordert de geestelijke groei. Het mineraal versterkt de creativiteit en het scheppend vermogen. Opent, bij kinderen en volwassenen, het gevoel voor liefde. Rozenkwarts opleggen bij heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid. Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap. Leg een stuk rozenkwarts onder je kussen en geniet van een ongestoorde nachtrust.

Rozenkwarts heeft een ontspannende werking en gaat daarom slapeloosheid tegen. Droomt u vaak vervelend, of wordt u angstig wakker, leg dan een stuk rozenkwarts onder uw kussen om de negatieve emoties te weren. Met een stuk rozenkwarts kunt u ook hartzeer uit het verleden verwerken in uw dromen.

Tip: Hang bij de geboorte van een baby een rozenkwarts in het wiegje, en het kindje is rustig en tevreden.

Toepassing:

 • Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
 • Draag de steen op zak
 • Maak edelsteenwater of edelsteen essence

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.