Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Roze Toermalijn ruw

7.00
+

Roze toermalijn is een beschermende en reinigende steen met een subtiele, zachte energie. Het bevordert empathie, mededogen en liefde en verdrijft zo negatieve vibraties. Roze toermalijn heeft een kalmerend effect op angst, nervositeit en gevoelens van depressie. (*)

Naast de algemene eigenschappen van toermalijn zoals bescherming tegen negatieve energie & straling, stimuleert roze toermalijn liefdevol denken en handelen (ook naar jezelf), compassie, empathie en medeleven. Het kalmeert bij stress, zorgen, depressieve gevoelens en angst. De zachte en beschermende energie van deze steen is heel geschikt voor kinderen en (hoog)gevoelige mensen. Fysiek heeft roze toermalijn een positieve werking op het hart, de huid, de longen, stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en het hormoonstelsel.

Roze toermalijn kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.

Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en afmeting kan variëren en afwijken van de getoonde foto.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.