Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Maansteen ruw 60 - 80gr

9.00
+

Maansteen geeft helderheid van geest, behoud voor waterzucht, emotioneel evenwicht en bevorderd de zwangerschap. Maansteen brengt hormonaal evenwicht. Maansteen geeft goede resultaten bij zwaarlijvigheid, spierzwakte en cellulitis. Helpt bij het bekoelen en kalmeren van hoog oplopende emoties. Helpt bij maagklachten, menstruatiestoornissen, waterzucht, futloosheid en verstopping. Versterkt het voortplantingsmechanisme in de onderbuik en werkt daarmee uitstekend tegen onvruchtbaarheid.

Neemt spanningen weg bij stress, onrust en angst. Het beschermt reizigers. Het is een steen van hoop en reinheid en helpt tegen ontevredenheid en hebzucht. Maansteen verzacht het gevoelsleven en is daarom de uitstekende steen om de verharde, verbitterde mensen weer gevoeliger te maken. Het is een vrouwelijke steen en is dus geschikt om mannen in aanraking te laten komen met hun vrouwelijke kant. Maansteen wordt veel gebruikt bij onvruchtbaarheid. ( op voorwaarde dat de onvruchtbaarheid afkomstig is van een verstoorde hormoonhuishouding of gespannenheid. ) Deze steen helpt bij ongeluk en vergiftiging, is goed voor de maag, tegen maagzuur, helpt bij menstruatiestoornissen (hormonen) maakt spontaan en bevordert de spijsvertering.