Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Carneool hart hanger

[Tijdelijk niet leverbaar]
2334

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. Deze steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Hierdoor heeft hij een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Hij maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.

Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. Deze steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Hij zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor.

Carneool helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen. Hij bevordert de bloeddoorstroming, helpt bij infecties, bevordert de spijsvertering, versterkt het zenuwstelsel. Ook geeft hij geestelijke rust en verheldert het denken. Carneool geeft levensmoed en ondernemingslust.Deze steen is een hele positieve steen die voor velen geschikt is. Goede tegen krampen, bij koorts, bij infectie, suikerziekte, zenuwpijn, bloedvergiftiging, te lage bloeddruk, koppigheid; werkt goed om nachtmerries te verdrijven en fijne dromen te bevorderen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Afmetingen v/d hanger: 20 mm doorsnede