Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Calciet blauw hanger

[Tijdelijk niet leverbaar]

Blauwe Calciet verzacht emoties en kan vorige levens helen. Ook geeft hij inzicht in welke karmische blokkades er nog spelen en welke verbanden er liggen. Blauwe calciet helpt om gevoelens en emoties te uiten. Hij brengt de communicatiestroom je persoonlijke creativiteit op gang. Blauwe calciet is een mooie steen om de connectie te maken met het innerlijk kind. Hij brengt je innerlijke rust & harmonie. Je kan makkelijker in communicatie gaan met je innerlijke kind, waardoor beelden & emoties makkelijker te begrijpen zijn.

Blauwe calciet heeft een positieve invloed op het keelchakra en het 3de oog chakra. Blauwe Calciet brengt zachtheid en laat je spreken (communiceren) vanuit je hart en je gevoel. De steen brengt helderheid en zorgt dat iemand weer liefdevol voor zichzelf kan zijn. Blauwe calciet verhoogt je trilling en laat de communicatie met Engelen, Magische Wezens, voorouders, De Kosmos, … makkelijk stromen.

De blauwe Calciet is ook een sterke heler, ook van ruimtes. Hij verwijderd negatieve energie en verhoogt de energie van iedereen die aanwezig is in de ruimte. Deze steen verhoogt het bewustzijn, zorgt er voor dat wat doorgegeven word vanuit Spirit ook beter begrepen en verwoord kan worden en versnelt je ontwikkeling en je groei.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.