Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bergkristal flesje

[Tijdelijk niet leverbaar]
2329

Bergkristal flesje. Flesje aan waxkoord gevuld met bergkristal steentjes.

Om je werkplek meer (of betere) energie te geven, in je garderobe, in je huis of auto... Je kan het als sieraad dragen en hierdoor jezelf voorzien van deze energie of je kan het ergens hangen en daardoor een plaats van de energie voorzien.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans.

Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Deze steen werkt zuiverend en brengt het lichaam in balans. Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom. Hij neemt besluitloosheid weg! Bergkristal helpt goed tegen depressies, rugklachten, duizeligheid en hoofdpijn, buikkrampen, menstruatieklachten en zuivert ruimtes en het lichaam bvb bij blaasontsteking, ...

Bevat silicium dat belangrijk is voor de algemene toestand van iemand. Helpt goed tegen stoornissen van haar en nagels. Bergkristal werkt goed tegen wagen- en zeeziekte, verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen (samen met tourmalijn), reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken. Geeft verlichting bij artritis en artrose. Bergkristal kan men ook gebruiken tegen een hoge bloeddruk en een te hoog cholestrolgehalte. Vermindert zwangerschapsbraken ( samen met jaspis ) en helpt bij diarree. Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.