Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Agaat hanger

5.50
2289
+

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Hij stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Agaat bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Ook beschermt agaat het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Op fysiek niveau is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen dit komt omdat hij beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Maar agaat heeft ook een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. Verder is agaat is zeer nuttig gebleken bij het behandelen bij luchtwegen problemen, ademnood en astma. (dit wel samen met barnsteen!) Agaat geeft bescherming tegen aardstralen Ook verbetert hij de bloedsomloop en versterkt het hart. Deze steen versterkt de persoonlijkheid en geeft zelfrespect. Agaat (zeker mosagaat) zijn zéér geschikt tegen oorsuizingen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.