Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Amethist India - Donkere & ruwe stukken

5.95
+

Stukken hebben een gewicht tussen de 90 gr en 200 gr

Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.

Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.


Amethist werkt zeer beschermend en zuiverend. Hij maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt en helpt hierdoor slechte gewoontes en verslavingen erkennen en achter je laten.

Amethist geeft ook inzicht in gevoelens en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kunnen reinigen en beschermen. Hij kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Maar dit is enkel wanneer je de steen met deze intentie gebruikt. Amethist helpt je om contact te maken met hogere energieën en gidsen.

Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (ook nachtmerries). Ook is amethist bijzonder geschikt voor het oplossen van krachteloosheid. Hij verbetert het geheugen. Vermindert angst, verdriet, haat of heimwee.
Amethist bevordert creativiteit, visualisatie, meditatie en is goed voor de geestelijke ontwikkeling.

De kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.
Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers.
Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.