Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Cursus Chakratherapie Digitaal + Startpakket 2 (Incl. korting op cursus)

481.25
2285
+

Dit startpakket is een samenstelling van de cursus chakratherapie (140,00€ - 20% korting) + startpakket 2 twv 369,25€ Door dit startpakket samen te bestellen met de cursus, ontvangt u 20% korting op de cursus chakratherapie. Deze werd reeds verrekend.

Dit startpakket bestaat uit:

  • Chakra geurfrequentie Aurasprays (7 stuks)
  • 7 Aura-Soma Chakra Equilibrium oliën

Werken met de materialen die je bestudeert. Bij elke cursus kan je kiezen uit verschillende startpakketten. Deze pakketten bevatten een aantal hulpmiddelen om alles wat je leert in de cursus onmiddellijk in de praktijk om te zetten. Deze pakketten helpen je al een stuk op weg om tijdens je deelname aan een cursus zelf je eigen ervaring op te doen. Op deze manier kan je experimenteren en ondertussen van persoonlijke begeleiding genieten. Dit geeft je een extra gevoel van zelfvertrouwen, omdat je ook hiervoor mijn hulp kan inroepen. Het is zéér nuttig om tijdens de cursus te werken met de materialen en/of producten die je bestudeert.