Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Lichtwerk consult: EarthStar chakra openen & activering van je 12 chakra systeem

60.00
+

Dit bestaat uit 2 delen.

Leer hoe je je Earthstar chakra kan activeren & je 12 chakra systeem kan uitlijnen & activeren.

Wanneer je je spiritueel ontwikkelt, is een goede gronding van groot belang. We hebben deze gronding nodig omdat we onze intenties, dromen, wensen, ... in het aarde moeten kunnen neerzetten. Hiervoor hebben we niet enkel het contact met de kosmos en het spirituele nodig, maar ook een goed contact met de aarde.

Het openen en activeren van je Earthstar chakra is dus zeer nodig om vanuit je Lichtkracht te kunnen leven en manifesteren.

Wanneer je jouw Earthstar chakra activeert zal je een gronding ervaren die veel dieper en krachtiger werkt. Het is een manier om je energieveld te verbinden met het kristallijne grid (energieveld) rond de aarde. Het vernieuwde energieveld dat zich momenteel rond de aarde in wording is, bevat een zeer hoge kristallijne energie. Je hiermee verbinden zal je helpen om jouw Licht te verankeren in je chakrasysteem.

Het geeft je een gevoel van verbonden te zijn het hemel en aarde. Het zal kosmisch Licht en aarde Licht verbinden in je aura. Dit brengt een stroom van energie op gang die je kan ondersteunen op je Zielepad en ascensieproces.

Een goed geactiveerd Earthstar chakra helpt je om goed beschermt en vol energie te blijven tijdens de veranderende energieën op de aarde.

Het openen, activeren en verbinden van het Earthstar chakra leidt tot een volledige uitlijning en activering van het 12 chakra systeem dat helpt om afgestemd te geraken en blijven op 5de dimensie energie.

Daarom werken we dit af in 2 afzonderlijke afspraken. Je energieveld heeft even de tijd nodig om de activatie van je earthstar chakra te integreren en dan pas kan een correcte uitlijning en activering van je 12 chakra systeem plaats vinden.

Tijdens het eerste deel werken we met jouw Earthstar (Aardester) chakra en in het tweede deel werken we met je Soulstar chakra (Zielenster) en het activeren van je 5de dimensie chakra systeem.

Wanneer je 12 chakra systeem is geactiveerd en uitgelijnd, ontstaat er een prachtige Zuil van Licht die je verbindt met De Bron en het kristallijne grid rond de aarde.

Dwz dat we op 2 verschillende tijdstippen een afspraak inplannen.

Tijdsduur per afspraak: 1u - 1.5u

Je kan dit bestellen via de shop en dan stuur ik je een bericht zodat we samen een datum kunnen kiezen. Je kan ook een mail sturen naar info@aroma-atelier.be en ter plaatste betalen.