Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Lichtwerk consult: Online Consult + Biotensor test

30.00
+

Je stuurt een e-mail waarin je het probleem of situatie zo goed mogelijk beschrijft. Geef ook een korte beschrijving van wie je bent en wat je doet en vermeld ook je geboortedatum. (dit is belangrijk voor de Biotensor test)

Op deze manier hebben we geen face-to-face contact, maar het is daarom zeker niet minder effectief. Het is gemakkelijk, op het tijdstip dat het jou uitkomt en je hoeft je niet te verplaatsen.

Nadat ik je e-mail heb doorgelezen, ontvang je (in sommige gevallen) van mij een e-mail. Met eventuele bijkomende vragen als er iets niet helemaal duidelijk zou zijn. Deze vragen zullen mij helpen sommige dingen nog te verduidelijken. Uiteraard antwoord je enkel op de vragen die je wil beantwoorden!

Aan de hand van jouw verhaal en de beantwoorde vragen wordt duidelijk welke energieën er nodig zijn en wat de onderliggende boodschappen/lessen zijn in dit huidig probleem.


Ik maak ook gebruik van de biotensor om extra uit te testen welke producten/flesjes/energieën juist zijn voor u en hoe je ze best voor jouw persoonlijke situatie gebruikt.

Na de consult stuur ik je dan een mail met wat er is uitgekomen en mijn verdere advies en inzichten in je situatie (incl. de onderliggende boodschap die ik ook uitzoek en opvraag)

Een online consult heeft voor beide partijen voordelen. Je hebt alle tijd om je gevoelens en gedachten te verwoorden zonder dat er een tijdslimiet op staat. Je kiest zelf het tijdstip waarop je de consult hebt en je hoeft niemand aan te kijken bij het vertellen van je verhaal. Ik kan jouw e-mail rustig lezen en overdenken. Dit geeft mij de mogelijkheid om het juiste ondersteunende producten uit te kiezen.

Alles wat in de online consult ter sprake komt wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld, jouw gegevens en klachten zullen niet aan derden doorgegeven worden.

In deze versie zijn de producten er nog niet bij. Dit is enkel voor de test en het advies. U kan dan zelf kiezen of u al dan niet de artikelen die uit de test zijn gekomen wenst aan te kopen.