Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Lichtwerk consult: Afstemmen op je persoonlijke drakengids Consult

50.00
+

Dit consult geeft je de mogelijkheid om je af te stemmen (te leren kennen) op je persoonlijke Drakengids. Hij kan je helpen om je (weer) te verbinden met je innerlijke Kracht en innerlijke Liefde.

Elke draak hoort bij een specifieke Drakenorde. Elke orde heeft een specifieke taak en komt uit een bepaalde dimensie. Deze informatie vraag ik voor je op en kom je via dit consult te weten. De persoonlijke & unieke verbinding tussen jezelf en je Drakengids helpt je om liefdevol en krachtig in het leven te staan waardoor je de beste versie van jezelf kan leven.

Je drakengids geeft je bescherming en ondersteuning in je dag dagelijkse leven én helpt om obstakels op je levenspad op te lossen. Je voelt een krachtige & liefdevolle ondersteuning & bescherming.

Werken met Draken energie zal je verbinden met belangrijke eigenschappen zoals moed, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Hoe gaan we te werk?

Bij bestelling of aanvraag van het consult (via de shop, e-mail of telefoon) geef je je geboortenaam (de volledige naam die je kreeg toen je geboren werd) en je geboortedatum door.

Ik maak dan (op de correcte & respectvolle manier) contact met de Drakenwereld en vraag wie jouw persoonlijke drakengids is (incl. naam), uit welke orde hij afkomstig is en wat zijn zielen-boodschap voor jou is. Ook krijg je een omschrijving hoe hij er uit ziet.

Dit vertel ik je dan tijdens het consult en krijg je uitgetypt doorgestuurd. (incl. persoonlijke boodschap).

Dan leer je hoe je zelf in contact kan komen met je Drakengids en hoe je zelf de persoonlijke boodschappen kan ontvangen.

Tot slot neem ik je mee (via meditatie/visualisatie) op Zielenreis om je Drakengids te ontmoeten.

Dit consult kan ter plaatse in Broechem of via Zoom doorgaan. De kwaliteit en prijs blijft hetzelfde.

Gelieve je voorkeur van hoe je het consult wenst te doen, door te geven bij aanmelding of bestelling. Dan kiezen we samen een moment dat voor beide past.