Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geurfrequentie Chakra 4

15.95
2796
+

Hart Chakra 50 ml

Helpt je om je hartchakra in evenwicht te brengen. Deze Geurfrequentie laat je voelen dat je best van jezelf mag houden en zorgt voor evenwicht.

Dit chakra wordt het hartchakra (Anahata) genoemd en bevindt zich ter hoogte van je hart. Anahata betekent ongedeerd of ongeschonden. Anahata verbindt de onderste drie chakra's van de instincten met de bovenste drie chakra's van het hoger menselijk bewustzijn. Het vierde chakra is het energetisch centrum van liefde, medeleven, menselijkheid en geborgenheid. Het zorgt voor een liefdevol en ondersteunend contact met de ander en voert van het ik-bewustzijn naar het wij-bewustzijn.

Dit chakra regelt de werking van het hart, de longen en de ademhaling. Een stabiele bloedsomloop, een sterk hart, een gezond hartritme en een diepe, ontspannen ademhaling duiden erop dat het hartchakra in balans is. Het regelt de werking van de thymusklier. Een verlaging van het energieniveau van dit chakra kan zich uiten via allergie, astma en infectie-gevoeligheid. Een verstoring komt echter het duidelijkst naar voor in de vorm van hartklachten en ademhalingsproblemen.

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.

Massage olie 100 ml: op basis van zoete amandelolie bio + geurfrequentie van deze chakra. Om op het lichaam te gebruiken.