Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

​Flora-Sleep FES Flourish Formula Spray

18.95
+

FLORA-SLEEP RUSTGEVENDE BLOEMEN VOOR EEN RUSTIGE SLAAP EN VERJONGING

Wanneer te gebruiken:
-Zorgt voor een diepe ontspanning, om in slaap te vallen en om door te slapen.
-Bevordert een rustige, ongestoorde slaap zodat je verfrist wakker wordt.
-Helpt de ziel om zich vollediger vrij te maken van het lichaam tijdens de slaap, om zo dromen te kunnen ervaren en de ermee samenhangende spirituele informatie.
-Kalmeert de energie centra (naar de behoefte van de persoon) die te actief zijn in de avond. Voorbeelden voor uitwendig gebruik zijn: tussen de ogen, linker en rechter slaap of het voorhoofd, het hart centrum en de zonnevlecht (maaggebied).
-Zorgt voor het herkennen en loslaten van chronische mentale en emotionele patronen die de rust en de slaap belemmeren; zoals spanning, angst, emotionele verwarring of zorgen over de toekomst.
-Een goede reisremedie wanneer het lichaam een nieuwe innerlijke klok om te slapen moet instellen.
-Een goede remedie voor kinderen die last hebben van nachtmerries, een rusteloze slaap en andere slaapstoornissen.
-Een goede remedie voor dieren die een verstoorde of onrustige slaap hebben of die een meer consequent slaappatroon moeten ontwikkelen in harmonie met de omgeving.

De Flora-Sleep combinatie bestaat uit:
Bloesems:
White Chestnut: loslaten van diep vastzittende zorgen, zoals herhalende gedachten en voortdurende mentale spanning.
Red Chestnut: het loslaten van voortdurende zorgen of obsessieve emotionele onrust, die is gericht op anderen; angstige zorgen die te maken hebben met de vrije wil en de eigen keuzes van anderen.
Olive: ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor rust, bij een langdurige spanning of uitputting door een moeilijke periode in je leven.
Chamomile: loslaten van emotionele spanning en onrust, vooral van de zonnevlecht en de maag; kalmeert de spijsvertering 's nachts voor het herstel van de stofwisseling.
California Valerian: geneest en kalmeert het zenuwstelsel; bevordert diepe ontspanning door de ziel naar het leven in het hier en nu te brengen, in plaats van ongerust te zijn over eventuele gebeurtenissen in de toekomst.
Aloe Vera: helpt het lichaam om aan te vullen en te herstellen tijdens de slaap; kalmeert te sterke activiteit als gevolg van te grote verantwoordelijkheden op het werk of thuis.
Alpine Aster: helpt de ziel om zich volledig los te maken van het lichaam tijdens de slaap, zodat diepere niveaus van spiritueel bewustzijn en dromen gerealiseerd kunnen worden.
St. John's Wort: zorgt voor spirituele bescherming en voeding tijdens de slaap; zorgt dat de ritmes van dag en nacht en van licht en donker harmonieus samenwerken.

Essentiële oliën: De essentiële olie van de blauwe kamille helpt om de spijsvertering te kalmeren en om de emoties te verzachten, sandelhout olie zorgt voor diepe ontspanning en heeft grondende en verzachtende kwaliteiten.

Het gebruik van Flora-Sleep: Flora-Sleep zorgt voor een ontspannende reactie in het lichaam. Je kunt deze combinatie het beste gebruiken een uur voordat je gaat slapen of rusten en dan nog een tweede keer net daarvoor. Je kunt ze ook langs je bed zetten en gebruiken als je wakker wordt tijdens de nacht om het lichaam en de ziel weer zacht terug in slaap te brengen.
Flora-Sleep kan uitwendig gebruikt worden op energiecentra die over gestimuleerd zijn. Twee belangrijke centra die vaak voor het slapen gaan gekalmeerd moeten worden, zijn het punt tussen de ogen (derde oog) en de solar plexus/het spijsverteringscentrum, ongeveer twee vingerbreedtes onder de navel.
De gebruikelijke dosering is een keer sprayen onder de tong of uitwendig op de te behandelen plaats op het lichaam.

Flora-Sleep is ook erg effectief in een warm bad. Spray 4 tot 5 keer in het bad met warm water - roer het water tenminste een minuut met de klok mee en tegen de klok in. Ga tenminste 15-20 minuten in dit warme bad en ga dan direct naar bed. Flora-Sleep is bedoeld om een gezonde ontspannende reactie teweeg te brengen als het gebruikt wordt voor bepaalde gevallen van emotionele of fysieke stress. In het geval van een ernstig fysiek probleem is het noodzakelijk professionele medische hulp in te roepen.

30 ml