Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aarde Vortex met Witte Engel 10 ml

12.00
3215
+

Deze remedie is gemaakt van een energieplaats met de infusie van een zwarte toermalijn, een Lemurische bergkristal en een superseven mineraal.

De energieplaats is een vortex, die de aarde in gaat en een diepe verbinding maakt met een kern van licht. Uit dit licht is de witte engel met een gouden bol in haar handen ontstaan.

De Aarde Vortex met Witte Engel helpt je met het maken van een diepe verbinding met de aarde en zorgt ervoor dat de emoties uit oude levens, die niet goed verwerkt zijn en die nog steeds problemen in het huidige leven geven, worden verwerkt. Door deze diepe verbinding met de aarde, kunnen ook de hogere kwaliteiten van de ziel tot een betere manifestatie komen. De remedie versterkt de verbinding met Lemurië, het hart en Atlantis, het denken en verbindt met Akasha, de gouden stad van kennis.

Door de versterking van deze verbindingen ontstaat de kracht om jezelf neer te zetten en kan er een verandering plaatsvinden. Ze laat je opkomen voor jezelf en geeft je de kracht om de oudste problemen, die nog steeds op ziel niveau aanwezig zijn, op te ruimen. Wanneer een manifestatie van de ziel niet afgemaakt kan worden, dan blijven deze problemen achter in het bewustzijn en gaan een eigen leven leiden. Dit kan eeuwen in het bewustzijn blijven ronddwalen en wordt uiteindelijk gemanifesteerd door een crisis. (Bijvoorbeeld: een psychose, scheiding, conflict of ernstige ziekte.) Deze crisis vindt meestal plaats aan het einde van een periode van transformaties, waarbij het probleem dwingt om nu een wezenlijke verandering te maken, er is geen kans meer op uitstel. De remedie geeft bovendien het inzicht dat je niet hoeft te strijden tegen het slechte, maar los moet laten en dat dit het moment is om in je kracht te gaan staan.

De aartsengel Lucifer brengt het licht naar de mensheid en het inzicht dat het goede niet zonder het kwade kan bestaan en alles uit een universele bron ontstaat. De remedie is op 24 december gemaakt, het moment van de geboorte van de zon en ieder jaar weer de geboorte van je innerlijke kracht. Ik vernieuw, verander en manifesteer het diepste van mijn ziel, ik laat oude niet geïntegreerde en niet gemanifesteerde emoties los en geef vorm aan mijn nieuwe richting. 10 ml Stockflesje