Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Willow of Wilg Healing Herbs

9.40
2264
+

Willow of Wilg

Willow is voor zelfmedelijden, wrok en verbittering. De meeste mensen voelen zich van tijd tot tijd misbruikt. Deze remedie helpt wrok te neutraliseren en gevoel voor humor en relativeringsvermogen te herwinnen. Willow is de remedie voor het gevoel tekort gedaan te zijn in het leven - 'Waar heb ik dit aan verdiend? Waarom moet dat mij overkomen?' De persoon in negatieve Willow gemoedstoestand gunt anderen geen geluk, gezondheid of succes. Ze mopperen, zijn chagrijnig en geïrriteerd.

Bij ziekte zijn het lastige patiënten, omdat ze nooit ergens blij mee zijn of tevreden. Ze geven er de voorkeur aan zichzelf te zien als slachtoffer en geven niet graag toe wanneer het beter met hen gaat. Het onophoudelijk koesteren van wrok kan iemands algehele vitaliteit aantasten en een zwakke gezondheid tot gevolg hebben.

Het positieve vermogen van Willow: stelt mensen in staat geleden onrecht te vergeven en te vergeten en te genieten van het leven, waardoor ze positieve omstandigheden en vrienden aantrekken. Doordat ze niet langer slachtoffer zijn, hebben ze het eigen lot in handen.

Aangewezen bij: Bitterheid, haat, wrok en zelfbeklag.
Resultaat: Optimisme, geloof, realiseert zich de kracht van opbouwend en afbrekend denken.
Chakratherapie: 1de chakra