Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wild Rose of Hondsroos - Healing Herbs

9.40
2224
+

Wild Rose of Hondsroos

Wild Rose is voor mensen die zich hebben neergelegd bij een onplezierige situatie. Dit kan een ziekte zijn, een monotoon leven of niet passend werk. Zij klagen niet en zijn te apathisch om beter te worden, hun werkkring te veranderen of van eenvoudige dingen te genieten. Hoewel hun situatie onbevredigend is, zijn zij niet echt ongelukkig en ze doen geen moeite hun omstandigheden te veranderen. Hierdoor zijn ze nogal saai in gezelschap en niet in staat zich volledig te ontplooien. Bij ziekte nemen deze mensen graag medische prognoses aan als: 'Je moet er mee leren leven'. Ze berusten in een situatie maar zijn daar niet depressief onder. Ze accepteren het leven zoals het is. Ze missen energie en ambitie.

Het positieve vermogen van Wild Rose: een levendige interesse in het leven, het werk en de wereld in het algemeen. Berusting maakt plaats voor ambitie en doelgerichtheid, een goede gezondheid en plezierige vriendschappen. Wild Rose typen aanvaarden de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en de omstandigheden waarin ze verkeren en nemen initiatieven om zaken te veranderen.

Aangewezen bij: Lusteloosheid, gelatenheid, apathie gebrek aan levenskracht, ongemotiveerd.
Resultaat: Levendige interesse in alles. Vitaliteit.
Chakratherapie: 6de chakra

10 ml