Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Olive of Olijf - Healing Herbs

9.40
2225
+

Olive of Olijf

Olive is voor mensen die zowel geestelijk als lichamelijk uitgeput zijn na een lange periode van spanningen door persoonlijke moeilijkheden, een periode van intensief werken of studeren, een langdurige ziekte of het gedurende lange tijd iemand verplegen. Het is een goede remedie tijdens een herstelperiode. Olive wordt gekenmerkt door uitputting, tot tranen toe, wanneer alle reserves van kracht en energie zijn aangesproken. Alles kost moeite. Men is snel moe en het leven heeft geen kleur meer. Degenen die hieraan lijden hebben geen plezier meer in hun werk noch in de activiteiten buiten het werk die ze vroeger wel graag deden. Deze mensen hebben het gevoel veel slaap nodig te hebben. Door oververmoeidheid is het lichaam in slechte conditie.

Het positieve vermogen van Olive: herstel van kracht, vitaliteit en interesse in het leven. Mensen in een positieve toestand van Olive putten hun eigen reserves niet meer uit, maar luisteren naar hun innerlijke gids en schenken aandacht aan de behoeften van hun lichaam. Zij zijn in staat hun gemoedsrust te bewaren, ook als de omstandigheden hen dwingen het rustiger aan te doen.

Aangewezen bij: Volledige uitputting, dagelijks werk wordt een last, alle energie is opgebruikt.
Resultaat: Vredig gemoed, niet uitgeput of overmeesterd door moeilijkheden.
Chakratherapie: 6de chakra 10 ml