Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Oak of Eik Healing Herbs

9.40
2265
+

Oak of Eik

Oak mensen zijn gewoonlijk moedig en sterk. Zij hebben Oak nodig op het moment dat hun innerlijke kracht uitgeput raakt en moeheid de overhand krijgt. Zij gaan maar door, wat er ook gebeurt, waarbij ze hun vermoeidheid negeren. Ze worden gedreven door een sterk plichtsbesef en zijn behulpzaam, gewetensvol en betrouwbaar. Ze zijn geduldig en volhardend en staan zichzelf niet toe te ontspannen zolang er nog werk te doen is. In plaats daarvan ploeteren zij, ondanks oververmoeidheid, koppig door (zie ook Rock Water en Vervain). Het eruit voortvloeiende verlies van hun natuurlijke kracht kan leiden tot depressie, frustratie en andere stress symptomen. Als deze mensen ziek zijn hebben zij het gevoel tekort te schieten, maar zij zullen onophoudelijk moeite doen om weer beter te worden.

Het positieve vermogen van Oak: mensen die gewoonlijk sterk zijn. Ze vormen vaak de steun en toeverlaat van hun familie of op hun werk. Ze hebben een geweldig uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, geduld en bergen energie. Ze kunnen goed omgaan met stress. Oak herstelt hun energie en helpt hen tijdig de noodzaak van rust en ontspanning te erkennen. Ze zorgen net zo goed voor zichzelf als dat ze toezien op hun verplichtingen.

Aangewezen bij: Strijden tegen overmacht, volhouden ondanks tegenslag en moedeloosheid.
Resultaat: Emotioneel krachtig worden. Hoopvol, standvastig en moedig blijven.
Chakratherapie: 1de chakra