Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Mimulus of Maskerbloem - Healing Herbs

9.40
2163
+

Mimulus is voor angst met een bekende oorzaak, zoals angst voor ziekte, de dood, ongevallen, pijn, het donker, kou, armoede, andere mensen, dieren, spinnen, spreken in het openbaar, verlies van vrienden of werk, tandartsbezoek, ... Het is geschikt voor mensen die angstig zijn voor dingen die gemakkelijk benoemd kunnen worden. Vaak zijn ze artistiek en getalenteerd, maar ook verlegen en teruggetrokken en doen ze hun mond meestal niet open in gezelschap. Het Mimulus type heeft vaak last van blozen, stotteren, zenuwachtig giechelen, .... Mimulus is goed voor verlegen, timide kinderen die bang zijn voor dieren, het donker, ... (zie ook Larch).

Het positieve vermogen van Mimulus: de persoonlijkheid bezit de rustige moed om beproevingen en moeilijkheden met humor en vertrouwen tegemoet te treden. Zij kunnen voor zichzelf opkomen en genieten zonder angst van het leven, waarbij ze hun emoties volledig onder controle hebben. Aangewezen bij: Schuwheid, verlegenheid, bekende angst voor ziekte, de toekomst,het donker, dieren, examen, ... Resultaat: De moed om situaties onder ogen te zien. Confrontaties durven aangaan.

Chakratherapie: 3de chakra Inhoud: 10 ml

Ook leverbaar in 30 ml (op bestelling)

Hoe te gebruiken en hoeveel?
Methode 1: Doe 2 tot 3 maal per dag 1 druppel van elk bloesemflesje in een beetje water en drink dit mengsel sloksgewijs op. Doe dit bvb 's ochtends, als je thuis komt van je werk en voor je gaat slapen.
Methode 2: Maak een gebruiksklaar flesje. Neem een pipetflesje van bvb 30 ml en doe daar een beetje alcohol(cognac) in en vul verder aan met water(uit een fles, niet van de kraan). Doe er dan van elk bloesemflesje 3 druppels bij. Neem hiervan 4 x 6 druppels elke dag.

Tip: Bij diepe klachten of traumas is 1 flesje meestal niet voldoende. Als je 1ste flesje leeg is zal je zelf wel voelen of je een 2de flesje nodig hebt of niet. Meestal worden blokkades opgelost in verschillende stappen. Maar de diepte alsook het tempo van de bevrijding van de klachten bepaal je geheel zelf. Het is belangrijk dat je deze therapie uit eigen vrije wil volgt en dat jij de uiteindelijke leiding hebt over jouw genezingsproces.