Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Gorse of Gaspeldoorn - Healing Herbs

9.40
2219
+

Gorse of Gaspeldoorn

Gorse wordt aanbevolen bij uiterste hopeloosheid en vertwijfeling, bijvoorbeeld wanneer mensen de strijd hebben opgegeven. Ze zien geen licht meer aan het eind van de tunnel en hebben alle hoop verloren. Ze kunnen er bijvoorbeeld van overtuigd zijn dat hun ziekte erfelijk bepaald is en daardoor niet te genezen. Ze voelen zich veroordeeld tot pijn en lijden en proberen niet beter te worden. Om hun naaste omgeving een plezier te doen willen ze nog wel verschillende behandelingen ondergaan, maar ze hebben er geen vertrouwen in dat deze zullen werken.

Dr. Bach schreef over Gorse mensen: 'Ze zien eruit alsof ze wat zonneschijn nodig hebben om de wolken te verdrijven.'
Het positieve vermogen van Gorse: hoop en vertrouwen, ondanks de huidige fysieke of mentale problemen. De patiënt voelt zich opgewekter en gelukkiger en is in staat ziekte als een positieve ervaring aan te wenden. In minder ernstige gevallen voelt iemand zich op weg naar herstel.

Aangewezen bij: Voor hen die wanhoop, pessimisme en negativiteit voelen.
Resultaat: Positief vertrouwen en hoop, zekerheid moeilijkheden te overwinnen.
Chakratherapie: 5de chakra

10 ml