Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Purification 7,5 ml - Alaska Bloesems

13.50
+

PURIFICATION is een combinatie die "ruimtes reinigt", bedoeld om je persoonlijke energieveld en je omgeving te reinigen en schoon te maken.

Ze kan gebruikt worden om vastzittende energiepatronen op elk niveau los te maken en te reinigen.

De remedie bestaat uit: Black Tourmaline, Fireweed, Portage Glacier en Sweetgrass.

Black Tourmaline
Deze edelsteenremedie is een precisiegereedschap voor het loslaten van giftige of vastzittende energie uit het denken, de emoties, het fysieke lichaam en de omgeving. Ze werkt door niet harmonieuze energieën te absorberen en ze uit te wisselen tegen frisse, schone energie.

Fireweed
Het thema van deze remedie is: "het oude eruit, het nieuwe erin". Deze remedie werkt met het vuur-element en de energie van transformatie. Fireweed stimuleert de vernieuwing van energie op alle niveaus.

Portage Glacier
Gletsjers verspreiden negatief geladen ionen die gifstoffen reinigen en de lucht verbeteren. Geeft kracht en evenwicht aan het hele energie systeem. Helpt je om alle energieën uit het lichaam en de omgeving los te laten fysieke lichaam en de omgeving te verwijderen.

Suggesties voor gebruik: de Purification combinatie kan ingenomen worden, in bad gedaan worden en in een spray-flesje gebruikt worden. Spray er wat van in je auto of in je hotelkamer.

Inhoud: 7,5 ml