Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Chill Pill Woman Collection

16.95
+

Auraspray 50 ml

'Een tel tot tien momentje'

Tel maar even tot 10.... Oh, soms wordt het je gewoon even teveel! Je knapt bijna van irritatie! Dat zijn van die momentjes dat je beter even tot 10 kan tellen in plaats van reageren. Het ligt vaak niet eens aan de ander, het is jouw reactie op dat moment. Je reageert heftiger dan je eigenlijk zou willen. Zelf heb ik dat vaak een paar dagen voor mijn menstruatie. Ik voel me dan al geïrriteerd en ik reageer echt niet zoals ik normaal zou reageren. Op dit soort momenten is de Chill Pill echt een uitkomst! Door de frisse geur heb je even een 'cool down' momentje. Tel tot 10 en je bent weer rustig.

INGREDIËNTEN: Lavendel, Patchouli, Kruizemunt, Tangerine

Deze lijn zat al een tijd in het hoofd van Marianne. Een lijn speciaal voor vrouwen!

De vrouw die naast partner, moeder, collega, vriendin ook nog eens gewoon eigen behoeftes en wensen heeft.

Soms is het lastig om alle balletjes hoog te houden en zou je graag wat ondersteuning vinden in producten tijdens bijvoorbeeld je menstruatie of je overgang. Je hormonen schieten alle kanten op…

Hormonale disbalans kan tijdens de menstruatie periode, maar ook tijdens en na de overgang blijf je nog steeds in de cyclus zitten. Wanneer je hier goed op let, zal je merken dat je nog steeds elke maand dagen hebt met moeheid en hierdoor meer behoefte ervaart om even op jezelf zijn.

De momenten met volle energie en het gevoel dat je enorm stevig in je schoenen staat worden ook meestal gestuurd door hormonen.

Dus deze sprays kunnen gebruikt worden door elke vrouw, gelijk waar en in welke cyclus je ook zit. Deze sprays kan je inzetten op elk moment wanneer dat je daar behoefte aan hebt. Want door je te laten ondersteunen door de producten uit de Vrouwenlijn kun je deze schommelingen misschien wel de baas worden.

Natuurlijk is niet alles hormonaal. Het is ook heerlijk om deze lijn in te zetten op momenten dat jij daar gewoon behoefte aan hebt.