Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

HSP Self Love Geurfrequentie

15.95
3276
+

Liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken. Omdat het dagelijkse leven van iemand die hooggevoelig is hard kan binnenkomen, heb je de neiging om het gevoel van niet thuishoren bij jezelf te zoeken. Wat mankeert je en waarom is het zo lastig en moeilijk om je staand te houden in de maatschappij? Je twijfelt aan jezelf en geeft jezelf de schuld. Terwijl jij als Hoogsensitief persoon je juist met je hartsenergie je wil verbinden met alles om je heen ben je niet in staat om jezelf lief te hebben zoals je bent.

Je hartsenergie sluit zich om je te beschermen tegen de harde wereld om je heen. De frequentie HSP Self Love helpt je om je hartchakra weer open te zetten en liefdes energie te laten stromen. Realiseert je dat je goed bent zoals je bent en dat je vanuit je eigen zijn je kunt verbinden met de wereld. Jij als HSP bent nodig om je licht hier op aarde neer te zetten, sluit je alsjeblieft niet af.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.