Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

HSP Closure Geurfrequentie

15.95
3271
+

Als angsten en emoties uit vorige levens je in dit leven plagen. Vaak worden vooral kinderen angstig wakker van herinneringen uit vorige levens. Het gaat dan altijd over geweldadige momenten die de ziel heeft meegenomen naar dit nieuwe leven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan angsten voor brand of verdrinking. Die komen dan als nachtmerries aan de oppervlakte.

Door deze gebeurtenis goed af te sluiten wordt je niet meer geplaagd door die angsten en emoties. Closure helpt je om vorige levens op een volledige manier af te sluiten en de verbinding die daar naar toe loopt los te laten. Door dit zal het veel rustiger aanvoelen en zal je beter slapen zonder nachtmerries. Maar ook in het dagelijkse leven zullen deze angsten niet meer de kop op steken zodat je kan doen wat je als ziel hier moet gaan doen.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.