Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Focus Remedie

16.95
3699
+

Als het bewaren van je focus en concentratie niet vanzelf sprekend is.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Focus
Deze remedie is ontwikkeld om focus te houden op projecten waar je mee bezig bent. Als je snel afdwaalt en afgeleid wordt met als resultaat dat het te lang duurt voor je je einddoel haalt. Als je die haalt! Of je begint ergens aan en je raakt snel verveeld en je hebt al diverse projecten onafgemaakt in de kast liggen. Ook kan het zijn dat je om een voor jou onbekende reden maar niet komt tot resultaat. Je hebt een leuk idee maar je komt er niet aan toe om te beginnen. Je vind steeds weer 'klusjes' die belangrijker zijn, terwijl dat natuurlijk niet zo is. Om je te helpen om te beginnen met het neerzetten van je mooie idee. Ook in te zetten bij kinderen die snel zijn afgeleid en zo niet makkelijk hun taken op school kunnen afmaken.