Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Authenticiteit Remedie

16.95
3718
+

Alleen wanneer je vanuit je authenticiteit leeft zal je diepe vrede en vrijheid ervaren.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Authenticiteit
Als je dagelijks bezig bent met het opvoeren van een toneelstuk omdat anderen dit van je verwachten, als je je aanpast en je in bochten wringt om erbij te horen. Dan voel je je vast niet heel gelukkig. Als je alles maar over neemt wat anderen je hebben geleerd en je kunt daar niet zelf een eigen geheel, iets wat helemaal bij jou past van maken dan blijf je ongeloofwaardig. Om je te steunen om voor jezelf te gaan staan, dat uit te dragen wat werkelijk bij jou hoort en wie jij bent. Je hoeft niet bang te zijn zodara je vanuit je eigen authenticiteit leeft en spreekt zal je omgeving daar positief op reageren. Je zult mensen kunnen helpen en inspireren en jij zal je zo veel beter gaan voelen.