Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Fluoriet Geurfrequentie

15.95
2809
+

Ik zorg voor focus en zelfvertrouwen

Ingrediëten: Arve den, Petitgrain, Kruidnagel, Lemongrass, Tangarine, Scharlei en Kaneel.

Flouriet geeft je focus, gronding en daadkracht om dat neer te zetten wat voor jou belangrijk is. Het balanceert je aura en het chakra systeem waardoor je meer energie gaat ervaren. Ook kom je makkelijker bij je ware potentieel.
Deze spray is ook fijn om je te beschermen tegen elektro smog en zelfs geopatische belasting. Om dit laatste te balanceren kun je de spray gewoon om je heen sprayen. De geopatische balasting zal niet verdwijnen maar jij reageert daar niet meer op.

Je kunt wel de steen Fluoriet op de plek leggen die wordt belast door geopatische belasting.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.
10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met Himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.