Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Amethist Geurfrequentie

15.95
2806
+

Amethist natuurzuivere geurfrequentie maakt je ontvankelijk voor alle hulp die je krijgt vanuit de lichtwereld

Ingrediënten: Lavendin, Palmarosa, geranium, palo santo, citroen.

Vaak zijn wij te veel afgesloten van de hulp uit de lichtwereld, omdat we continu van ons zelf vandaan zijn. We leven met onze telefoon en computers en onze aandacht is altijd naar buiten gericht. Terwijl je in tijden van onzekerheid of keuzes het beste is om de antwoorden die je zoekt bij jezelf te vinden.
Gun jezelf tijd om alleen te zijn en om stil te worden. Door stil te zijn kan alle kennis naar de oppervlakte komen. Ook heeft de lichtwereld beter toegang tot te bewustzijn. Ingevingen en seintjes kan je makkelijker opvangen.

Gebruik deze frequentie naar behoefte en het is raadzaam om een mooie Amethist uit te zoeken en bij je te dragen!

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.