Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Will Power

16.95
+

Will power zet je ‘aan’. Voor het laatste zetje om deze periode af te sluiten en er weer volledig voor te gaan.

Ingrediënten: Grove Den, Eucalyptus Radiata, Marjolein, Groene Mandarijn, Tonkaboon.
Kristallen: Granaat, Tijgerijzer, Sardonix.
Remedies: Daadkracht, Calimero, Creatieve kracht.

Een steun in de periode waar je weer aan de slag gaat. Je bent door deze fase van je leven heen gekomen en je gaat met een rugzak nieuwe inzichten weer aan het werk. Je gaat nu met je ‘nieuwe ik’ terug naar de werkplek waar je je zelf bent tegen gekomen. Het gaat je wellicht moeite kosten om niet meer in dezelfde valkuilen te stappen en je nieuwe grenzen te bewaken. Will Power zal je ondersteunen om sterk in je schoenen te blijven staan om dat om je heen te creëren wat goed voor jou is.

Ik zie veel mensen bij mij in de showroom of tijdens workshops die veel potentieel hebben en veel goede ideeën, maar die het niet voor elkaar krijgen om in actie te komen. Will power is ook voor hen een geweldige geurfrequentie. Daadkracht, kom van de bank en laat het idee los dat niemand op jou zit te wachten los. Als het vuur van de passie voor jouw idee blijft branden, ga er dan voor!