Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Trinity

15.95
+

‘Reconect met lichaam, ziel en geest!’

Ingrediënten: Mimosa, Wierook, Lavendel Bulgarije, Angelica, Cederhout, Meiroos en Mirre.
Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De verbinding tussen lichaam ziel en geest. De drie-eenheid die je bent, in totale verbinding. Breng jezelf weer in lijn en kom op die manier weer in contact met de bron. Hoe het komt dat je zo uit balans was kan redenen hebben die niet in dit leven hoeven te liggen. Je kunt zelfs vele levens erover hebben gedaan om nu wél de verbinding van boven naar beneden in lijn te zetten.

Je onderbewustzijn, je ziel, zal meteen het gevoel weer herkennen. Het gevoel van thuiskomen en alle bijbehorende positieve effecten herkennen en erkennen. Je kunt je nu weer overgeven aan de hulp van alle hogere lichtwezens waarmee je je verbinding bent kwijtgeraakt. De Engelen, Opgestegen meesters en gidsen hebben nu weer toegang tot je. Het is natuurlijk jouw keuze om weer met ze te gaan werken.

Door weer in lijn te zijn is het ook makkelijker om je weg te bewandelen die je leiden tot succes. Groot of klein, jij bent de regisseur.
Als je je weer verbonden voelt is het ook een gevoel van thuiskomen, dat latente gevoel van heimwee verdwijnt en je weet dat het leven hier op aarde niet je eindstation is. De geur is hemels zoet en daarnaast sterk grondend. Een feestje!

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.