Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Cosmic Source

15.95
+

‘Stel je helemaal open om je te verbinden met het Christusbewustzijn’

Ingrediënten: Lavendelsalie, Lavendel Bulgarije, Kardamom, Gembergrass, Valeriaan.
Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

Verbinding met de kosmische bron, de hoogste vorm van liefde. Ik voel hier heel sterk de onvoorwaardelijke liefde van Christus bij. De trilling van deze geurfrequentie zet je aura onmiddellijk in het licht, de trilling wordt verhoogd en je voelt je meteen lichter en alles lijkt makkelijker te gaan. Ook de mensen om je heen zullen merken dat je anders bent, je reageert milder en liefdevoller.

Vind je het nog moeilijk om je over te geven aan de trilling van liefde omdat je bijvoorbeeld bang bent dat je tekort komt? Of vind je dat je het niet waard bent om onvoorwaardelijke liefde te ervaren? Dan kun je met Cosmic Source de overgave aan, je overgeven aan alles wat is en wetende dat alles goed is. Dat is wat de bron je duidelijk wil maken.

Je bent een kosmisch wezen en door je weer te verbinden met de bron, daar waar je vandaan komt, zal het voelen als thuiskomen. Doordat je je hebt afgesloten had je het gevoel alleen te zijn maar door je weer open te stellen kun je je overgeven aan de kracht van liefde.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.